TUROMAGRI SRL

ADRESA: Splaiul Independentei nr 273 Corp 1 etaj 3, Sector 6 , Bucuresti
Romania

TELEFON: +905336354030

E-mail: office@turom.eu


DESPRE NOITUROMAGRI S.R.L. este o companie nou-înființată pe baza unui parteneriat româno-turc. Cei trei asociați principali, doi oameni de afaceri din Turcia și un dezvoltator român, beneficiază de suportul unei echipe de calitate, specializată pe comerț și agricultură, domenii care vor oferi o prosperitate economică în regiune.

Experiența în afaceri a asociaților și echipei noastre vă va oferi servicii de calitate, bazate pe corectitudine în prestarea serviciului precum și promptitudine față de dumneavoastră.

Motto-ul nostru este- Orientarea către client, orientarea către calitate.

SCOPURILE ȘI VALORILE NOASTREPrincipalul scop și obiect de activitate al societății noastre este importul și exportul de produse agricole, construirea unor fabrici de prelucrare a uleiului de floarea-soarelui dar și construirea unor sere pentru a pune în practică noi tehnologii care vor ajuta la creșterea economic ă în regiune. Pentru a pune în practică aceste scopuri, deținem terenuri în România, zona Argeș-Câmpulung și contractăm exportatori din județul Giurgiu care dețin vase comerciale și unități de stocare pentru a asigura transportul produselor pe fluviul Dunărea până în portul Constanța, urmând a fi exportate clienților noștri.

Pentru a tranzacționa oriunde în lume, utilizăm în mod direct sistemul FOB (Free-on-Board) în conformitate cu regulile INCOTERMS 2010 dezvoltate de Camera Internațională de Comerț.

Printre valorile noastre se numără profesionalismul, experiența, multiculturalismul, receptivitatea față de clienți și integritatea.